Skip to content

Adi Çapunaj
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-30 08:33:58
JSON

NIPT: L51620020M
Administrator: Adi Çapunaj
Objekti i Veprimtarisë: Importimin, eksportimin dhe tregtimin e te gjitha llojeve te mallrave, materialeve, automjeteve, tregtar, ushqimore, te sherbimeve etj ne territorin e Republikes se Shqiperise dhe jashte saj.Kryerjen e veprimeve te sherbimit e riparimit te karakterit mekanik, elektrik, elektronik, komunal e te llojeve te tjera. Prodhimin (shtypshkrimin), formulare, fletpalosje, pankarta, afishe, kartvizita,etj. Konsulence teknike dhe riparim pajisje kompjuterike dhe elektronike. Tregtim, import dhe eksport, instalim, mirembajtje dhe tregtim isistemeve tefonise, sistemeve te alarmit, sistemeve te alarmit kundra zjarrit, sistemeve te kamerave te survejimit dhe vezhgimit CCTV, sistemeve te akses kontrollit,sistemeve te biletarive elektronike, sisteme aparaturash mjekesore, sisteme UPS, stabilizator, gjeneratore, radio nderlidhje, sistemeve me fiber optike,aspirim-kondiconim,lyerje,etj. Ndertim linjash elektrike mbitokesore, ajrore, nentokesore, kabllore per energjine elektrike. Tregtimi me pakice e shumice i veshjeve, arikujve industriale, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: PARTNER BUSINESS
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 20.04.2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Rruga Ali Visha, Pallat, Kati i Pare, Nr Hipotekor 45/8310

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 30.12.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2016
Pasqyra Financiare 2017
Pasqyra Fiananciare 2018
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -533 433,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -422 055,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 454 745,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 210 411,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:588 759,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:471 417,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:7 879 294,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:7 835 661,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2016
2017
2018

Punuar Nga : I.Cara