Skip to content

Endrit Shehu
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-07 15:38:23
JSON

NIPT: L51629004G
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Përgatitja dhe mirëmbajtja e faqeve të internetit, ofrim domain-esh, shërbime ueb hosting, shërbimeve te telekomunikacionit, përgatitja dhe mirëmbajtja e rrjeteve sociale ë internet si dhe marketing online, mirëmbajtja dhe riparimi i kompjuterëve dhe rrjeteve të komunikimit si dhe Shërbime të tjera informatikë. Hartim dhe implementim projektesh në fushën e teknologjisë së informacionit.
Emërtime të tjera Tregtare: EVOLVE STUDIO
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 29.04.2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Ne date 03.09.2018, eshte vendosur pushim I perkoheshem I aktivitetit te shoqerise. Statusi ishte “Aktiv” u be “Pezulluar”. (sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit Tregtar, date 07.01.2022)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia bashkiake nr.10, Rruga Mine Peza, Pallati nr.2, Shkalla 3, Ap.16.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 7.01.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : I.Cara