Skip to content

KLODIAN ALIKO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-08-26 13:00:24
JSON

NIPT: L52028093R
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Restorant, bar - kafe. Tregtim produkte mishi te gatshme. Sherbim katering. Tregtim me pakicë dhe shumicë të produkteve ushqimore. Import- eksport. Sherbim hoteleri dhe dhenie ambjentesh akomoduese me qira ditore.
Emërtime të tjera Tregtare: Aroma Catering Al
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 28/08/2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane, AA 414 GI
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
II.1.A - Prodhim, përpunim, shpërndarje me shumicë e ushqimeve
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Kryqezim i Rruges Qemal Stafa me Rrugen Ludovik Shllaku, Vila me Nr.Pasurie 3/35, 3/398, ZK.8150

Adresa:
Tirane, Bashkia Tirane, Sheshi Skenderbej, Godina nr.2
Tirane, Sheshi Avni Rustemi, Markata e Mishit dhe Peshkut, Hyrja 2, Dyqani 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 26.08.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2018
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 353 039,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:22 071 898,00
Punuar Nga : A.Lala