Skip to content

Erjon Rakipllari
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-11-03 13:25:30
JSON

NIPT: L52101521L
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti automjetesh dhe parking
Emërtime të tjera Tregtare: FROLER
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01.09.2015
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: I.Me date 27.12.2018, eshte ndryshuar statusi i subjektit nga aktiv ne te pezulluar.

II. Me date 21.06.2019, eshte ndryshuar statusi i subjektit nga i pezulluar ne te çregjistruar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, RRASHBULL, Vrrinë, Parking, Zona Kadastrale 3339, Nr.Pasurie 297/61

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 03.11.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2016
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2017
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 021 673,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 316 829,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -1 242 581,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:38 622 709,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:16 099 273,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:75 700,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2016
2017

Punuar Nga : L.Kanani