Skip to content

FLAER.AL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-12-02 08:38:38
JSON

NIPT: L52202527V
Administrator: Kozeta Çani
Objekti i Veprimtarisë: Farmaci dhe klinike veterinare, sherbime dezifektimi - dezisenktim-deratizim. Laborator biokimik-mikrobioligjik, klinike gjinekologjike.Tregtim e prodhim me shumice e pakice te mallrave te te gjitha llojeve, industriale e ushqimore, import-eksportin e tyre. Agjensi imobiliare. Sherbime financiare dhe blerje aktivitetesh te cdo lloji. Ndertime civile. Agjensi doganore, spedicionere, detare, turistike. Autotransport kombetar e nderkombetar mallrash e pasagjeresh.
Emërtime të tjera Tregtare: FLAER.AL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 16/09/2015
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.6.A - Shërbime mjeksore parësore dhe/ose stomatologjike
II.6.A - Shërbime mjeksore parësore dhe/ose stomatologjike
II.2.C - Klinika veterinare
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Lagjja 3, Rruga Autostrada Egnatia, Zona Kadastrale 8514, Kati I

Adresa:
1.Durres, Lagjja 4, Rruga Autostrada Egnatia, Pallati XHEMF, Kati II
2. Durres, Ishem, KURATEN, Lagjja 1, Zona Kadastrale 374/1, Ndërtesë 1-katëshe, Nr.744

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 02.12.2021
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : L.Kanani