Skip to content

Elton Logu
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-15 11:34:37
JSON

NIPT: L52209028L
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim fikse zjarri dhe cdo lloji mjetesh per mbrojtjen nga zjarri. Rimbushje dhe mirembajtja e tyre.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 09/10/2015
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 10.03.2017, eshte ndryshuar statusi i subjektit nga aktiv ne te çregjistruar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Bashkiake Nr.9, Rruga e Barrikadave, Pallati Nr.135, Shkalla Nr.1, Kati 1, Apartamenti Nr.2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 15.12.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : L.Kanani