Skip to content

Mandelinë Beaj
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-07 13:45:46
JSON

NIPT: L52214041R
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakice dhe me shumice materiale hidraulike, elektrike, detergjente, Kancelari, metrazhe, elektronike, mobilim etj.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 14/10/2015
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: I.Me date 08.03.2016, eshte ndryshuar statusi i subjektit nga aktiv ne te pezulluar.

II.Me date 19.08.2016, eshte ndryshuar statusi i subjektit nga i pezulluar ne aktiv.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Bashkiake nr.6, Rruga e Kavajes, ndertese private nr.6

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 07.01.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : L.Kanani