Skip to content

Adenis Pashaj
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-09 14:49:08
JSON

NIPT: L52221018S
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Agjent udhetimesh. Agjent ne sigurime. Shitje te paketave te udhetimit cdo gje perfshire, transport dhe akomodimin e programeve turistike e sherbime ne to. Shitje te biletave ajrore dhe detare pervete dhe per llogari te te treteve, si nepermjet sporteleve dhe nepermjet internetit. Aktivitete shkollimi dhe trajnimi si per nevojat e veta dhe te te treteve ne te gjitha fushat e turizmit. Sherbime taksi, sherbime transporti mallrash, pasagjeresh me minibuz dhe autobuz, organizime eventesh, marketing dhe promocion per vete dhe per trete. Tregtim me shumice dhe pakice te artikujve te ndryshem bujqesore dhe industrial, materiale ndertimi, materiale elektrike dhe hidraulike, pajisje elektronike, vajra lubrifikues, servis automjetesh.Tregtim import eksport me shumice dhe pakice i materialeve dhe pajisjeve elektrike, industrial, dhe elektro-shtepiake, pajisje dhe sisteme te impianteve te ngrohjes dhe ftohjes, kondicionere dhe impiante te cfaredo lloji.Tregtim I te gjitha llojeve te mallrave ,mallrave, makinereve, pajisjeve, impianteve te ndryshme me natyre publike, kultutrore, sportive, bujqesore, industrial tregtare, automjeteve me goma dhe zinxhire te tipeve te ndryshme.Tregti te pajisjeve elektronike, kompjutera, kancelari, aksesore te ndryshem, tregtimi i materialeve elektrike, elektromotorr dhe transformatora dhe riparim i elektromotorrave dhe transformatorave. Projekt'm dhe instalim i pajisjeve industriale, elektroshtepiake, elektrike, sisteme te ngrohjes dhe ftohjes, kondicionere,mirembajtje dhe servis per materiale dhe pajisje elektrike industriale. Punime Lyerje, Suvatime, Gips. Ndertim objektesh.Tregtim i lendeve djegese, dru zjarri dhe solar. Sherbime ne fushen e teknologjise se informacionit dhe komunikimit, mirembajtje e paisjeve elektronike dhe kompjuterike. Kryerje e te gjitha veprimtarive te tjera te fushes se teknologjise , elektronikes dhe informatikes. Pjese kembimi, kancelari, materiale pastrimi.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 21/10/2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Diber, Shupenze SHUPENZE Njesia Administrative Shupenze, Banesa nr.1, Bashkia Bulqize, Diber

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 09.11.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : A.Lala