Skip to content

Abdyl Hoxha
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-05 14:37:33
JSON

NIPT: L53523802J
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim me pakice mielli dhe ushqim blegtoral.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 23.11.2015
Rrethi: Kavaje
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Kavaje, Lagjja nr 2, rruga Shetitorja nr 2, magazine 1 kateshe ,zone kadastrale nr 8552, nr pasurie 7/218

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 05.11.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani