Skip to content

ALFRED SHAMETAJ
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-24 10:43:58
JSON

NIPT: L53604601M
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim me pakice te paisjeve elektroshtepiake. Sherbime riparimi te pajisjeve elektroshtepiake. Bar-kefe, minimarket.
Emërtime të tjera Tregtare: Elektroshtepiake FREDI
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 04/12/2015
Rrethi: Gjirokaster
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Gjirokaster, Lagjja "18 Shtatori", rruga "18 Shtatori", godine 2-kateshe, nr.15/8, kati i dyte

Adresa:
Gjirokaster, Lagjja "18 Shtatori", rruga "18 Shtatori", brenda ambjenteve te spitalit rajonal "Omer Nishani", objekti nr. 01

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 24.12.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2016
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2017
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 1 719 186,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 497 398,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 601 568,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 545 700,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 906 027,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:36 321 792,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:33 015 743,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:29 335 307,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:36 321 234,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:20 282 870,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : L.Kanani