Skip to content

Trëndelina Stroka
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2022-01-15 14:42:24
JSON

NIPT: L54503805E
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakice e artikujve ushqimore dhe industrial, elektrike, hidraulike.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 03/09/2015
Rrethi: Sarande
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lagjja nr.2, rruga Adem Sheme, godine private 3-kateshe nr.238, kati-1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik I Regjistrit Tregtar, date 15.01.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : I.Cara