Skip to content

Lorenc Alushi 
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-02-03 15:25:58
JSON

NIPT: L54507001N
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me shumice dhe pakice te materialeve hidraulike, elektrike dhe hidrosanitare dhe magazinim mallrash. Lavazh.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 07/09/2015
Rrethi: Korçe
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korçe, Lagjja 8, Rruga Viktimat e 7 Shkurtit, Pallati Nr. 16, Hyrja 8, Kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 03.02.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : L.Kanani