Skip to content

Doris Doku
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-09-30 10:42:18
JSON

NIPT: L54606203Q
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakice materiale elektrike, hidraulike, bojra, artikuj te ndryshem industrial.Riparime hidraulike, elektrike dhe pajisje mjeksore.Ambjente me qera.Riparime, lyerje, suvatime. Pjese kembimi per automjete.Transport udhetaresh,makina me qera.
Emërtime të tjera Tregtare: Doris Doku
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 06.10.2015
Rrethi: Krujë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Durres, Kruje, Makine tip Volkswagen Golf 5 me targe AB 329 DV
Durres, Kruje, Makine tip Audi A3 me targe AB 482 DD
Durres, Kruje, Makine tip Ford Galaxy me targë AA 181 DG
Durres, Kruje, Makine tip Volkswagen me targe AA 049 VY
Durres , Kruje , Makine tip Renault Clio me targë AB 068 AI
Durres, Kruje, Makine tip Volkswagen Golf 5 me targe AB 864 CG
Durres, Kruje, Makine tip Mercedez Benz me targë AA 581 VZ
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Kruje,Qender, rruga Kryesore, pallat i ri, kati 1, zona kadastrale nr. 8621, me numer pasurie 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 30.09.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : L.Kanani