Skip to content

Simon Bushi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-02-04 14:44:53
JSON

NIPT: L56306006A
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Agjensi turistike.
Emërtime të tjera Tregtare: Best Travel & Adventures
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 06/01/2015
Rrethi: Shkodër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VIII.5 - Agjenci udhëtimi
VIII.6 - Operator turistik
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkodër, Lagjja Vasil Shanto, Bulevardi Skenderbeg, zona kadastrale 8594, nr. pasurie 4/138-N29, AA 345 SH, Autoveture, Mercedes Benz, Vito, ngjyre e zeze

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ektrakt historik i regjistrit tregtar 04.02.2022
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 59 716,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 548 573,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 892 210,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 167 972,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 528 895,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:3 394 706,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:12 074 862,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:9 708 258,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:11 556 808,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:6 030 806,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala