Skip to content

Gentian Mani
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-23 15:36:27
JSON

NIPT: L56313001S
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim artikuj te ndryshem kancelarie, artikuj shkollore, paisje zyre, shtypshkrime, mjete pastrimi, detergjente etj. Shitje dhe riparime paisjesh elektronike te ndryshme, kompjuterike, fotokopje dhe sherbime te ndryshme operative, transport per vete dhe ndaj te treteve.
Emërtime të tjera Tregtare: Gentian Mani
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 13/01/2015
Rrethi: Shkoder
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 30.03.2017, eshte ndryshuar statusi i subjektit nga aktiv ne te çregjistruar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkoder, Lagjja Qemal Stafa, Rruga Studenti, Sheshi 2 Prilli, kati 1-re, nr pasurie 2/973-N6, zona kadastrale 8591

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 23.12.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Punuar Nga : L.Kanani