Skip to content

Aulon Veizi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-12 11:36:10
JSON

NIPT: L56313210G
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Agjensi udhetimesh. Agjent ne sigurime. Shitje te paketave te udhetimit çdo gje perfshire, transport dhe akomodimin e programeve turistike e sherbimeve ne to. Shitje e biletave ajrore dhe detare per vete dhe per llogari te te treteve, si shkollimi dhe trajnimi si per nevojat e veta dhe te te treteve ne te gjitha fushat e turizmit. Sherbime taksi , sherbime transporti mallrash me minibus dhe autobus, organizime eventesh, marketing dhe promocion per vete dhe per te trete. Tregtim me shumice dhe pakice te artikujve te ndryshem bujqesore dhe industrial, materiale ndertimi, material elekrtike dhe hidraulike, pajisje elektronike, vajra lubrifikues, servis automjetesh. Tregtim import-eksport me shumice dhe pakice i materialeve dhe pajisjeve elektrike, industrial dhe elektro-shtepiake, pajisje dhe sisteme te impianteve te ngrohjes dhe ftohjes, kondicionere dhe imipiante te çdo lloji. Tregtim i te gjitha llojeve mallrave, makinerive, pajisjeve, impianteve te ndryshme me natyre publike, kulturore, sportive, bujqesore, industrial tregtare, automjeteve me goma me zinxhire te tipeve te ndryshme. Tregti te pajisjeve elektronike, kompjutera, kancelari, aksesore te ndryshem, elektromotora dhe transformatora dhe riparim i tyre. Punime lyerje, suvatime, gips. Ndertim objektesh. Tregtim i lendeve djegese, dru zjarri dhe solar. Sherbime ne fushen e teknologjise se informacionit dhe komunikimit, mirembajtje e pajisjeve elektronike dhe kompjuterike. Kryerje e te gjitha veprimtarive te tjera te fushes se teknologjise, elektronikes dhe informatikes. Makina me qera. Import-eksport automjetesh.
Emërtime të tjera Tregtare: ELISA TRAVEL
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 13/01/2015
Rrethi: Vlore
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: VIII.5 - Agjenci udhëtimi
Çështje Ligjore: Me date 03.10.2020, eshte ndryshuar statuti i subjektit nga aktiv ne te pezulluar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlore, Sheshi Avni Rustemi, Lagjja Hajro Çakërri , Pallati Kompleksi Brokaj, Kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 12.01.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani