Skip to content

Hysen Cahani
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-09 10:41:45
JSON

NIPT: L56319901K
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Materiale ndërtimi, hidrosanitare, elektrike dhe vajra të ndryshëm.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 19.01.2015
Rrethi: Kukës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Krumë Krumë Lagjja 2, Rruga Gjeladin Gashi,Ndertese private Nr.10.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 9.12.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : I.Cara