Skip to content

Brunilda Gjeçaj
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-07 10:34:02
JSON

NIPT: L56321006G
Administrator: Brunilda Gjeçaj
Objekti i Veprimtarisë: Bar Lounge, shërbime hotelerie, agjenci Shërbimesh, transport për vete dhe ndaj të tretëve
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 21.01.2015
Rrethi: Shkodër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Ne date 03.01.2018, eshte vendosur pushim I perkoheshem I aktivitetit te shoqerise. Statusi ishte “Aktiv” u be “Pezulluar”. (sipas Ekstraktit Historikk te Regjistrit Tregtar, date 07.01.2022)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkodër Lagjja Vasil Shanto, Rruga Jeronim De Rada, , nr pasurie 118, zona kadastrale 8593

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 7.1.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : I.Cara