Skip to content

Ernest Pasha
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-11 12:51:26
JSON

NIPT: L56406203O
Administrator: Ernest Pasha
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport, tregtim, mirembajtje, kolaudim, testim te pajisjeve dhe sistemeve te sigurise, vezhgimit, (safety&security systems) mbrojtjes nga zjarri per shpetim, veshjeve per pune si dhe pajisjeve te mbrojtjes individuale dhe kolektive ne pune.Import-eksport, transport, tregtim, mirembajtje,kolaudim, testim te pajisjeve mjekesore per perdorim shtepiake (homecare) dhe spitalore. Importeksport, transport, tregtim, montim, mirembajtje, kolaudim,testim dhe sigurimin teknik te eneve nen presion, gazrave teknik dhe pajisjeve te tyre. Import-eksport, transport, tregtim, projekte, instalim, montim, mirembajtje, kolaudim, testim dhe sigurimin teknik te pajisjeve dhe sistemeve elektrike dhe makinerive nen tension.Import-eksport, transport, tregetim, projekte, instalim, montim, mirembajtje, kolaudim, testim dhe sigurimin teknik te pajisjeve dhe sistemeve hidraulike dhe konstruktive. Transport kombetar dhe nderkombetar te mallrave te ndryshem. Berja e Akteve te ekspertizes teknike nga zjarret e rena, permbytjet dhe emergjencat e tjera.Berja e projekteve te MZSH-se, pergatitja e dokumentacionit per marrjen e akteve teknike dhe per shfrytezim.Berja e vleresimit te riskut ne pune dhe skeme evakuimi, ekspertize, trajnim dhe asistence teknike per SSHP dhe pergatitja e dokumentacionit per ISHP.Dhenia e asistences teknike dhe trajnimi i punonjesve per Sigurine dhe shendetin ne pune (SSHP), ne fushen e mbrojtjes nga zjarri dhe per shpetim (MZSH) perjashtuar efektivet e MZSH-se.Dezinfektim, dezinsektim, deratizim per te gjitha llojet e objekteve dhe subjekteve
Emërtime të tjera Tregtare: VLORA FIRE
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 06.02.2015
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: I.2.A - Shërbime ekspertize
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlorë Lagjja Kushtrimi, Rruga Dervish Hekali, Objekt nr.128

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 11.01.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : I.Cara