Skip to content

Iris Dibra
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-18 13:38:35
JSON

NIPT: L56409004C
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Agjensi publicitare, fushata Publicitare, marrredhenie me publikun-PR, planifikim strategjik per kompani dhe produkte, krijim imazhi per individe, kompani dhe korporata. Dizajn produktesh, printim dhe shtyp te te gjitha llojeve. Import-eksport, media blerje (buying) dhe media shitje(selling). Monitorimmi dhe sondazhe per kompani, individe, produkte dhe subjekte politike, media Dizajn. TV Spot, media interaktive, multimedia Dizajn, retail dizajn dhe zbatim. Event dizajn dhe zbatim, marketing.
Emërtime të tjera Tregtare: eleven studio
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 09.02.2015
Rrethi: Shkodër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkoder, Rruga "Gjuhadol", ndertesa nr.23

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 18.10.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : L.Kanani