Skip to content

Nertil Bellaj
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-24 08:36:35
JSON

NIPT: L56410203L
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimi me pakice dhe shumice i artikujve ushqimore dhe te perzier.Transport ne funksion te biznesit
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 10/02/2015
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: 1. Vlore, Mjeti Mercedes-Benz, Targa AA 313 DT

2. Vlore, Automjeti Volkswagen Caddy TR 4709 R
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 13.09.2018 , u vendos: Cregjistrimi i Shoqerise. Statusi i Shoqerise kalon nga "Aktiv" ne "Çregjistruar"
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlorë, Lagjja 1 Maji, Rruga Transballkanike, Objekt nr.75

Adresa:
Vlore, Lagjja 1 Maji, Rruga Transballkanike, Objekt nr.74

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 24.05.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2015
Pasqyrat Financiare 2016
Pasqyrat Financiare 2017
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 38 435,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 826 970,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 290 948,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:80 271 496,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:65 013 564,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:12 224 814,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2016
2017

Punuar Nga : A.Baja