Skip to content

Petrit Maknori
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-30 12:10:33
JSON

NIPT: L56608005L
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Shitje me pakice te paisjeve elektronike, riparime te paisjeve kompjuterike
Emërtime të tjera Tregtare: MAKcomputers
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 08/04/2015
Rrethi: Shkoder
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkoder, Lagjja Manush Alimani, Bulevardi Zogu i Pare, zona kadastrale 8594, nr.pasurie 1/720-N1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 30.05.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 298 670,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:5 729 932,00
Punuar Nga : A.Baja