Skip to content

Euro Market Freal
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-12 13:52:51
JSON

NIPT: L56712601P
Administrator: Fredi Kutrolli
Objekti i Veprimtarisë: 1. Te bleje apo te zoteroje ne ndonje menyre tjeter, te importoje , magazinoje, ruaje, eksportoje apo tregtoje me shumice dhe pakice mallra te ndryshme, perfshire ato ushqimore, bujqesore e blegtorale, industrial , lende te pare minerare, si dhe te çdo lloj malli tjeter te inkuadruara vecanerisht ne markete te permasave te ndryshme. 2.Import eksport dhe shitblerje me shumice dhe me pakice te cigareve, duhanit, produkteve te plastikes, gomes, lendeve drusore dhe mobiljeve, konfeksioneve te gatshme dhe produkteve gjysem te gatshme, kimikateve etj. 3. Te sherbeje si perfaqesues shitje dhe marketingu, agjent shitjeje per firma vendase dhe te huaja etj. Te angazhohet ne shitje me shumice dhe pakice dhe te hape dyqane, dege dhe/ose zyra po te jete e nevojshme per arritjen e qellimeve te shoqerise. 4. Te tregtoje pajisje optike ose elektronike si dhe montimin te ketyre pajisjeve. Import-eksport, tregtim produkte kancelarie. Te krijoje, zhvilloje e tregtoje programe kompjuterike. 5. Import eksport dhe shitblerje me shumice dhe me pakice te pjeseve te kembimit per makina te te gjitha tonazheve , produkteve hidrosanitare, hidraulike, duraluminit, pllakave te te gjitha llojeve, makina te te gjitha 2 llojeve dhe tonazheve , te linjave te prodhimit dhe perpunimit , te materialeve te ndertimit dhe produkteve gjysem te gatshme etj. 6.Te ushtroje veprimtari te Duty Free Shop, ne perputhje me dispozitat ne fuqi. 7. Sherbime hotelerie, restorant, kafebar, kafe internet, qendra argetimi, qendra biznesi. 8. Aktivitete me pasuri te luajtshme dhe paluajtshme, 9. Transport i prodhimeve indrustriale e ushqimore brenda dhe jashte vendit.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11/05/2015
Rrethi: Korce
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korce, Bilisht, Lagjja 2, Rruga 24 Tetori, Objekti nr. 1

Adresa:
Korce, Bilisht, Rruga Morava, Lagjja Nr.3.
Korce, Bilisht, Lagjja 1, Shetitore Fuat Babani, nr.33.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 12.11.2021
Statuti i shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 15 379 329,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 12 601 840,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 14 421 250,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 13 973 920,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 14 567 143,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 5 019 554,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:264 343 979,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:265 904 650,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:232 678 050,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:218 853 401,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:198 785 105,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:82 393 292,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala