Skip to content

Miftar Dauti
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-24 12:42:46
JSON

NIPT: L57213901C
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Zyre informacioni dhe reklamimi te aktivitetit spitalor.(Spitali Istanbul Medicine)
Emërtime të tjera Tregtare: Spitali Istanbul Medicine
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 13/10/2015
Rrethi: Has
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 14.01.2016, u vendos: Pushim i Perkohshem i Aktivitetit. Statusi i Shoqerise kalon nga "Aktiv" ne "Pezulluar"
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Has, Krume, Lagjja Nr.2, Rruga Spitalit, Ndertese private Nr.6.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 24.05.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja