Skip to content

Albert Mëlyshi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-16 09:50:03
JSON

NIPT: L59502002G
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Fotokopje,internet kafe, kancelari. Sherbime dhe riparime të kompjutrave.Agjensi imobilare
Emërtime të tjera Tregtare: Albert Mëlyshi
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 02/09/2015
Rrethi: Mirdite
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 28.03.2023, u vendos: Cregjistrimi i Shoqerise. Statusi i Shoqerise kalon nga "Aktiv" ne "Çregjistruar"
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Mirdite, Rreshen, Rruga "Gjergj Fishta", njësia me nr. pasurie 2/76-N1, zona kadastrale 3224, sipërfaqe 10m2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 16.05.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : A.Baja