Skip to content

Adriana Muçelli
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-14 14:25:52
JSON

NIPT: L59522204T
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Rrobaqepsi.Tregti artikuj te ndryshem industriale, ushqimore si dhe sherbime kancelarie,bojra printeri etj.Tregtim material elektronike si kompjutera,fotokopje,printera, etj.Punime hidraulike, punime termoizoluese, stampim fotografish, shtypshkrime te ndryshme, postera, reklama, stampime ne rroba, etj.Punime ne fushen e ndertimit. Tregtim materiale ndertimi dhe vegla pune, prodhim dhe montim duralumini, punime elektrike, tregtim materialesh elektrike, punime druri e melamine dhe konstruksione metalike, sinjalistike rrugore,tregtim i artikujve te ndryshem ushqimor.Tregtim bime dekorative.Tregtim material te ndryshme industriale me perdorim te gjere. Tregtim pjese kembimi per automjete si bateri, goma, etj. Tregtim material higjeno-sanitare.Tregtim dezinfektantesh.Tregtim inpute bujqesore.Te bleje, shese, te marre me qira, te jape ose te marre hua ose me qira pasuri te luajtshme dhe te paluajtshme. Te nenshkruaje marreveshje dhe cdo gje tjeter qe konsiderohet te jete e nevojshme.Ushtrimin e çdo aktiviteti ne perputhje me ligjin.Sinjalistike rrugore dhe riparim pompash ujitese.Pajisje sigurie,dru zjarri dhe pelet.Riparim kondicioneresh.
Emërtime të tjera Tregtare: Adriana Muçelli
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 22.09.2015
Rrethi: Permet
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 04.02.2016, eshte ndryshuar statusi i subjektit nga akti ne te pezulluar.
Me date 11.10.2017, eshte ndryshuar statusi i subjektit nga i pezulluar ne aktiv.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Gjirokaster, Permet, Lagjja Bajame, rruga "Kongresi i Permetit", pallati i ri ngjitur me Komisariatin e Policise Permet, kati i pare, dyqani nr.2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 14.10.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : L.Kanani