Skip to content

ATLAS SOLUTIONS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61305024H
Administrator: Artion Petani
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime telemarketingu. Ofrimin e të gjitha shërbimeve që lidhen me call center dhe kontakt center duke përfshirë edhe përpunimin e të dhënave të shoqërive të tjera dhe/ose enteve publike, ndërmjetësimin tregtar dhe marketing në fushën e shërbimeve telepatike dhe telefonike, veprimtaritë e lidhura dhe të ngjashme me ato të renditura me sipër, të blejë, të shesë, të marrë hua, të japë me qira të mira të tundshme e të patundshme dhe çdo gjë tjetër të nevojshme e të vlefshme për realizimin e drejtpërdrejtë ose të tërthortë të qëllimit. Aktivitet i telemarketingut. (web call center). Shitje online. Qendre prenotimi dhe shërbimesh turistike. Shërbim Klienti. Aktivitet dhe analize statistike dhe konsultime të përgjithshme brenda dhe jashtë Shqipërisë. Aktivitet import eksport, qendër prenotimi online. Shërbime të përgjithshme. Agjent turistik. Gjithashtu çdo lloj aktiviteti i paparashikuar në ketë statut që ka të bej me BPO (Business proçess Outsorcing). Shoqëria ka për objekt import-eksportin, prodhimin, industrializimin dhe tregtimin e të gjitha produkteve të dëshiruara që nuk bien ndesh me asnjë Ligj, qofte drejtpërdrejt ose përmes palëve të treta, kryesisht mallra e produkte të nevojshme për kryerjen aktivitetit ekonomik e përmbushjen e objektivave tregtare. Si pjesë e aktivitetit të saj shoqëria mund të financoj palë të treta, ose mund të marrë financime dhe të kryejë ndërmjetësime dhe brokerime të çdo lloji, në nivel ndërkombëtar. Bashkëpunimi 2 me kompani e subjekte të të njëjtës fushë si dhe ndërmjetësime konsulenca për vendosjen e shoqërive të huaja në Shqipëri.
Emërtime të tjera Tregtare: ATLAS SOLUTIONS
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 04.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake Nr. 5, Rruga Margarita Tutulani, Pallati 35, Apartamenti 9

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare