Skip to content

"VIOLA DOG & CAT"
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61305031N
Administrator: Ervin Anxhaku
Objekti i Veprimtarisë: Import - eksport, shpërndarja dhe tregtimi me shumicë e pakicë i të gjithë artikujve, mallrave dhe lëndëve të para të të gjitha llojeve që nuk ndalohen nga legjisLaçioni shqiptar dhe ai ndërkombëtar.
Emërtime të tjera Tregtare: "VIOLA DOG & CAT"
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 04.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tiranë Tiranë Tiranë Autoveturë Volkswagen Caddy AA 463 MF
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga e Kavajës, ndërtesë private 2 katëshe, përballë ish Kombinatit të Drurit "Misto Mame".

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare