Skip to content

HAMG TRANS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61305512O
Administrator: Hasan Blaka
Objekti i Veprimtarisë: Transport të udhëtarëve e mallrave brenda dhe jashtë vendit për vete dhe për të tretë. Agjenci transporti udhëtarësh e mallrash. Shoqëri spedicionere, shërbime spedicionere dhe transporti mallrash të ndryshme brenda dhe jashtë vendit për vete dhe për të tretë. Dhënie dhe marrje mjete me qira, asete, pasuri të paluajtshme, etj. Import, eksport, tregtim me shumicë dhe pakicë të mallrave industriale, ushqimorë, veshmbathje, materiale ndërtimi, automjetësh e pjesë këmbimi për to, makinerish e pajisje, elektroshtëpiakeve, hidrosanitare, elektrike e elektronike, mobileje, kozmetike, bimë medicinale, hidrosanitare, etj. Shoqëria sipas nevojave të aktivitetit ka të drejtën e ushtrimit të çdo aktiviteti të ligjshëm, të lejueshëm për formën e shoqërisë, e cila nuk ndalohet me ligj (sipas nenit 7 të Ligjit nr. 9901, dt. 14. 04-08).
Emërtime të tjera Tregtare: HAMG TRANS
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 05.01.2016
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 5
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Autobus Mercedes Benz me targë AA 364 CC Durrës, Autobus Mercedes Benz me targë DR 4620 E Durrës, Autobus Neoplan me targë AA 675 NR 3 Durrës , Autobus me targë AA 136 BK Durrës Autobus Mercedes Benz AA 160 PP Durrës Autobus Mercedes Benz 303 me targë AA 073 CT
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Katundi i Ri QERRET Rruga Qerret-Katund i Ri, Godinë 1 katëshe, Zona Kadastrale 3102, Nr. Pasurie 77/6

Adresa:
Durrës Katundi i Ri Katundi i Ri Rruga Qerret Katund i Ri, ndërtesë një katëshe me nr.pasurie 77/6, zona kadastrale 3102,Katundi i Ri Katundi i Ri Rruga Qerret Katund i Ri, ndërtesë një katëshe me nr.pasurie 77/6, zona kadastrale 3102, Katundi i Ri Katundi i Ri Rruga Qerret Katund i Ri, godinë një katëshe me nr.pasurie 77/6, zona kadastrale 3102,Katundi i Ri Katundi i Ri Rruga Qerret Katund i Ri, godinë një katëshe, zona kadastrale 3102, nr.pasurie 77/6,Katundi i Ri QERRET Rruga Qerret-Katund i Ri, godinë 1 katëshe, Zona Kadastrale 3102, Nr. Pasurie 77/6,Katundi i Ri QERRET Rruga Qerret-Katund i Ri, ndërtesë një katëshe me nr.pasurie 77/6, zona kadastrale 3102,

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare