Skip to content

IBERIA INVEST

JSON

NIPT: L61306059E
Administrator: Nikolin Janina
Objekti i Veprimtarisë: 1-Investime, projekte, import, eksport, shitje me pakicë të artikujve të ndryshëm industriale, ushqimorë, bujqësore e blegtorale, transport mallrash. 2-Transport urban, interurban, detar, ajror, ndërtime, rikonstruksione, meremetime etj. Trajtim dhe Ushqim Social. 3-Ekspozim mallrash. 4- Përpunim tabakësh solid surface.
Emërtime të tjera Tregtare: IBERIA INVEST
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 22.12.2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Autostrada Tiranë - Durrës, Km 6, ndërtesa me numër Pasurie 10/28 ne Zonën Kadastrale Nr. 2679, pranë PORCELANOSA.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare