Skip to content

WILL CALL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61307040A
Administrator: William Zanni
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime në lidhje me "Call Center", ofrues shërbimesh interneti, ndërmjetësimit tregtar dhe të biznesit, marketing në fushat e shërbimeve telefonike, trajnim të brendshëm ose të jashtëm të stafit dhe edukim profesional, aktivitete të lidhura ose të ngjashme me marketingun dhe çdo aktivitet tjetër i konsideruar i nevojshëm dhe i vlefshëm, për realizimin e qëllimit të shoqërisë. Shoqëria mund ti kryejë aktivitetet e mësipërme për llogari të vet ose të përsonave të tretë. Si objekt të veprimtarisë së saj shoqëria do të ketë edhe kryerjen e çdo operacioni ekonomik të lejuar nga legjisLaçioni shqiptar, që përputhet me objektin e veprimtarisë së saj të cilat kanë rendësi për të ardhmen e shoqërisë.
Emërtime të tjera Tregtare: WILL CALL
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 05.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga "Belul Hatibi", shtëpi private nr.116, përballë Ambulancës nr.10, Njësia Bashkiake nr.4

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare