Skip to content

VALA RELAX
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61307074G
Administrator: Emanuel Hysa
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime masazhi, import-eksport, tregtim mallrash me shumicë dhe pakicë, ndërtime të të gjitha llojeve, prodhime të gjitha llojeve, ngritje laboratorësh, konsulencë në të gjitha fushat, restorante, bar bufe, reklamime, sponsorizime të ndryshme, agjenci turistike, shkëmbime valutore, botime periodike, koncesione të të gjitha fushave, aktivitete arsimore, ngritje profesionale, trajnime, aktivitete mjekësore dhe farmaceutike, aktivitete bujqësore dhe blegtorale, prodhime minerare dhe teknologjike, mobilieri të të gjitha llojeve, jap dhe marr me qira ambiente të ndryshme, të shfrytëzojë ambiente për qëllime vetjake dhe për të tretët.
Emërtime të tjera Tregtare: VALA RELAX
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 07.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake Nr. 9, Rruga Bardhok Biba, Pallati Trema, Hyrja C, Kati IV-06

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare