Skip to content

DIGEN COMPANY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61308523V
Administrator: Eugen Gashi
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari e agjentit për transferta parash në emër dhe për llogari të një subjekti financiar jobankë. Veprimtari e agjentit për shërbimin e pagesave për të tretët në emër dhe për llogari të një subjekti financiar jobankë. Veprimtari e agjentit komisioner. Shërbimet Unionnet-Western Union. Këmbim valutor. Agjenci imobiliare, agjenci turistike dhe biletari, shërbime kancelarie, tabakino.
Emërtime të tjera Tregtare: UNIONNET-WESTERN UNION
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 04.01.2016
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës Lagjja 14, Rruga Bajram Tusha, Pallat 5 katësh, Kati i parë, Zona Kadastrale 8516, Nr.Pasurie 6/11-N1

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare