Skip to content

SALI TRANS COMPANY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61308534N
Administrator: Endri Sali
Objekti i Veprimtarisë: Transport të udhëtarëve e mallrash brenda dhe jashtë vendit për vete dhe për të tretë. Agjenci transporti udhëtarësh e mallrash. Shoqëri spedicionere, shërbime spedicionere dhe transporti mallrash të ndryshme brenda dhe jashtë vendit për vete dhe për të tretë. Dhënie dhe marrje mjete me qira, asete, pasuri të paluajtshme etj. Import – Eksport, tregtim me shumicë dhe pakicë të mallrave industriale, ushqimorë, veshmbathje, materiale të ndërtimit, automjetësh e pjesë këmbimi për to, makinerish e pajisje, elektroshtëpiakeve, hidrosanitare, elektrike e elektronike, mobilie, kozmetike, bimë medicinale, hidrosanitare, etj. Shoqëria sipas nevojave të aktivitetit ka të drejtën e ushtrimit të çdo aktiviteti të ligjshëm, të lejueshëm për formën e shoqërisë, e cila nuk ndalohet me ligj(sipas nenit 7 të Ligjit nr. 9901, dt. 14. 04-08).
Emërtime të tjera Tregtare: SALI TRANS COMPANY
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 05.01.2016
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VII.2 - Transport rrugor ndërkombëtar mallrash për të tretë e me qira
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës Lagjja 14, Autostrada Dr-Tr Km 2, , Zona Kadastrale 8515, godinë me 2 kate me Nr. Pasurie 1/286, Kati II-te

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare