Skip to content

VORA HEALTH MEDICINE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61311002H
Administrator: Zamira Braushi
Objekti i Veprimtarisë: Në fushën e farmaceutikës. Farmaci ose agjenci farmaceutike. Tregtim të medikamenteve farmaceutike dhe parafarmaceutike, import-eksport.
Emërtime të tjera Tregtare: VORA HEALTH MEDICINE
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 05.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tiranë Vorë MARIKAJ Rruga Marikaj, godinë 1-katëshe, nr 128
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.7.A.1.F - Farmacitë ose agjencitë farmaceutike (farmaci)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vorë Rruga "Rinia", Pallati 5-Katësh nr. 12, Kati i parë, ne krah të Postes Vorë

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare