Skip to content

" AGRO GJETA " SH.B.B

JSON

NIPT: L61311502O
Administrator: Dritan Gjeta
Objekti i Veprimtarisë: Bashkëpunimi në fushën e prodhimit bujqësor dhe në marketing, kjo shoqëri do të prodhojë, të manipulojë, të përpunoje, të ruaj, të klasifikojë, të transportojë, të shpërndaj si dhe të tregtojë produkte bujqësore dhe blegtorale në gjendjen e tyre natyrore ose të përpunuara me parë si dhe të mekanikës bujqësore.
Emërtime të tjera Tregtare: " AGRO GJETA " SH.B.B
Forma ligjore: Shoqëri e Bashkëpunimit Bujqësor
Viti i Themelimit: 22.12.2015
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 8
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Dritan Gjeta, Junie Gjeta, Ukni Gjeta, Vehap Gjeta, Filxharije Gjeta, Bukuroshe Gjeta, Anila Gjeta, Namik Dervishaj
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës BishtKamëz, Rruga "Fllake", Objekti nr.58

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare