Skip to content

2AM COMPOSITE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61311509B
Administrator: Blerta Lefteri
Objekti i Veprimtarisë: Prodhime pjesësh të ndryshme plastike për automjete, barka, pjesë industriale, montim dhe prodhim i varkave turistike si dhe mjeteve të tjera të lundrimit, veshje dhe mobilim i barkave, shtëpive, prodhim kënde lojërash ujore dhe tokësore, i aksesorëve të çative, kioskave të lëvizshme apo jo, i koshave të plehrave dhe aksesorëve të tyre, etj. Regjim i përpunimit aktiv në fushën e produkteve plastike. import eksport i mallrave industriale dhe ushqimorë, prodhimin dhe tregtimin me shumicë dhe pakicë i tyre. Transport mallrash dhe udhëtarësh si dhe shërbime për vete dhe për të tretët brenda dhe jashtë vendit. Pjesëmarrje në shoqëri të tjera me objekt veprimtarie të ngjashme. Krijimin e agjencive doganore, detare, turistike, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: 2AM COMPOSITE
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 08.01.2016
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës Lagjja 14, Rruga Asti Nushi, Magazinë, Kati i parë, Zona Kadastrale 8516, Nr.Pasurie 4/53, Shkozet

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare