Skip to content

SMART OPTION SOLUTIONS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61313008T
Administrator: Kreshnik Gjoleka
Objekti i Veprimtarisë: Call Center, import export veshjesh e konfeksione të ndryshme, aksesor, materiale druri, konsulenca në fushën e ndërtimit, Shitje artikuj të ndryshëm me shumicë e pakicë, transport brenda vendit mallrash. Bar-kafe, agjenci turistike, agjenci udhëtimi, ndërtim për vete e për të tretë, konstruksione të të gjitha llojeve, Agjent i transferimit të parave me dhe për llogari të subjektit financiar jo-banke. Shitje me shumicë e pakicë veshjesh e konfeksione të ndryshme, shërbime të ndryshme në fushën e telekomunikacionit dhe të informatikës, veprimtari komisioneve, tregti me shumicë dhe pakicë të lëndëve të para dhe mallrave produkt i gatshëm ushqimorë në përgjithësi, pije po dhe jo alkoolike, duhan dhe cigare, industriale të të gjitha llojeve, elektroshtëpiake dhe elktrokulturore, b bujqësore, blegtorale dhe bimë medicinale, prodhim dhe tregtim konfeksionesh, lëndë ndërtimi dhe pajisje higjeno-sanitare, në fushën e informatikës; përpunim druri; agjenci shitje-blerje dhe dhënie me qira të pasurive të paluajtshme; transport mallrash tokësor dhe detar për vete dhe për të tretë; si dhe çdo aktivitet tjetër i cili nuk bie ndesh me legjisLaçionin shqiptar në fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: SMART OPTION SOLUTIONS
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 12.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga "Abdyl Frasheri", Pallati Hekla, Kati 8, nr 33

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare