Skip to content

YAMAQ
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61313009E
Administrator: Omar Yamaq
Objekti i Veprimtarisë: Transport kombëtar dhe ndërkombëtar në të gjitha rrugët: rrugor, detar dhe ajror.
Emërtime të tjera Tregtare: YAMAQ
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 02.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga Liqeni i Thate, Pallatet Colombo 2, Pallati 6, Ap.10

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare