Skip to content

E&M POWER
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61313025J
Administrator: Evald Bejaj
Objekti i Veprimtarisë: Call Center, Import export veshjesh e konfeksione të ndryshme, aksesor, materiale druri, konsulenca në fushën e ndërtimit. Shitje artikuj të ndryshëm me shumicë e pakicë, transport brenda vendit mallrash. Bar-kafe, agjenci turistike, agjenci udhëtimi, ndërtim për vete e për të tretë, konstruksione të të gjitha llojeve. Agjent i transferimit të parave me dhe për llogari të subjektit financiar jo-banke. Shitje me shumicë e pakicë veshjesh e konfeksione të ndryshme, shërbime të ndryshme në fushën e telekomunikacionit dhe të informatikës, veprimtari komisioneve, tregti me shumicë dhe pakicë të lëndëve të para dhe mallrave produkt i gatshëm ushqimorë në përgjithësi, pije po dhe jo alkoolike, duhan dhe cigare, industriale të të gjitha llojeve, elektroshtëpiake dhe elktrokulturore, bujqësore, blegtorale dhe bimë medicinale, prodhim dhe tregtim konfeksionesh, lëndë ndërtimi dhe pajisje higjeno-sanitare, në fushën e informatikës; përpunim druri; agjenci shitje-blerje dhe dhënie me qira të pasurive të paluajtshme; transport mallrash tokësor dhe detar për vete dhe për të tretë; si dhe çdo aktivitet tjetër i cili nuk bie ndesh me legjisLaçionin shqiptar në fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: E&M POWER
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 12.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga "Jorgjia Truja", Njësia administrative nr.2, kati 1 i hotel IKEA

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare