Skip to content

RealEstate-al
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61313026R
Administrator: Arbër Brahaj
Objekti i Veprimtarisë: Ndërmjetësim për shitje dhe dhënie me qira të pronave të luajtshme dhe të paluajtshme, Shërbime ndërmjetësimi në aktivitetin financiar, figuracione, këshillim ekonomik dhe Konsulencë Juridike.
Emërtime të tjera Tregtare: RealEstate-al
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 05.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 120 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake Nr .10, Rruga e Durrësit, Pallati Nr. 5, Kati i pare

Faqja Web:
www.realestate.al

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare