Skip to content

AMICUS PHARMA

JSON

NIPT: L61313035Q
Administrator: Zhaklina Popsimonova
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitetet parësore do të jenë si më poshtë: Hulumtim i Tregut dhe Sondazh i Opinionit Publik; Marrëdhëniet me Publikun dhe Aktivitetet e Komunikimit; Aktivitetet e Biznesit dhe Aktivitetet e tjera të Konsulencës për Menaxhimin; Aktivitetet dytësore do të jenë si më poshtë: Kultivimi i erëzave, prodhimi i Barnave, Produkteve Farmaceutike dhe Bujqësore; Prodhimi i produkteve farmaceutike bazë; Prodhimi i preparateve farmaceutike; Shitja me shumicë e Mallrave Farmaceutikë; Shitja me shumicë e Parfumeve dhe Kozmetikës; Prodhimi i Pajisjeve për Rrezatim, Elektro mjekësore dhe Elektro terapeutike; Prodhimi i Instrumenteve Optikë dhe Pajisjeve Fotografike; prodhimi i Medias Optike dhe Magnetike; Prodhimi i Parfumeve dhe Produkteve për Tualet; Prodhimi i produkteve ushqimore të Homogjenizuara dhe Ushqimeve Dietike; Prodhimi i Instrumenteve dhe Pajisjeve Dentare dhe Mjekësore; Agjenci Reklamash; testim teknik dhe Analizë;
Emërtime të tjera Tregtare: AMICUS PHARMA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 08.12.2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia nr.10, Rruga "Reshit Çollaku", Pallati Classiç Construction", Zyra nr.22, Kati 2

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare