Skip to content

EMMELLE TEXT ALBANIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61313047Q
Administrator: Massimo Pastore
Objekti i Veprimtarisë: Importimin e materialeve të para, prodhimin e tekstileve si çorape dhe eksportimin e materialeve të prodhuara.
Emërtime të tjera Tregtare: EMMELLE TEXT ALBANIA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 12.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga Njazi Meka, Allias, Godina nr.2, Kati i parë (përdhes).

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare