Skip to content

ERDY ENERGY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61313061F
Administrator: Mustafa Orhan Aral
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtim i objekteve Hidroenergjetike. Menaxhim i objekteve hidroenergjetike. Prodhim dhe tregtim të energjisë elektrike. Marrje pjesë në tenderë apo marrëveshje me palë të treta të veprimtarive apo kontratave të lidhura me ndërtimin, menaxhimin dhe prodhimin e energjisë elektrike.
Emërtime të tjera Tregtare: ERDY ENERGY
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 11.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga "Sami Frasheri", Pallati Nobis, H 6, Ap 5, Njësia Bashkiake Nr. 5, (Zona kadastrale Nr. 8270, Nr. Pasurie 7/360)

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare