Skip to content

DEMETER DEVELOPMENT
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61314007Q
Administrator: Bertila Kola
Objekti i Veprimtarisë: Zhvillimi i projekteve duke përfshirë zbatimin organizativ, financiar, njerëzor dhe operacional. Këto projekte lidhen kryesisht por jo ekskluzivisht me prodhimin ushqimor, bujqësinë dhe të gjitha fushat e lidhura siç mund të jene korrja, përpunimi, paketimi, shpërndarja, eksportimi, menaxhimi i cilësisë, certifikimi, garantimi i cilësisë etj. Shoqëria merr pjesë në mënyrë direkt ose indirekte në projekte dhe shoqëri të cilat operojnë brenda dhe jashtë Shqipërisë. Shoqëria kryen të gjitha detyrat e lidhura me shërbimet dhe konsulencat e mësipërme me përjashtim të shërbimeve të cilat kërkojnë aprovime të veçanta. Aprovime të cilat do të kërkohen të merren nga Ortaket. Në vijim Shoqëria mund të kryejë aktivitete të tjera të cilat nuk janë të ndaluara nga ligji në fuqi, që sjell përfitime dhe janë në interes të Shoqërisë.
Emërtime të tjera Tregtare: DEMETER DEVELOPMENT
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 06.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga "Gjin Bue Shpata", Pallatet e Aviacionit të Vjeter, Shkalla 4, Kati 1, Ap. 16

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare