Skip to content

LLF LEGAL & TAX
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2020-07-14 09:46:37
JSON

NIPT: L61314012G
Administrator: Erion Lena
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime ligjore duke perfshire, perfaqesim ne gjykate, konsulence juridike, perfaqesim prane institucioneve shteterore, konsulence tatimore, sherbime konsulence dhe mbeshtetese per shoqeri dhe individe, perfaqesues tatimor etj; Sherbim agjencie, ndermjetesimi dhe konsulence per pasurish te paluajtshme, shit-blerje pasurish te paluajtshme dhe veprime te tjera qe kane lidhje me pasurite e paluajtshme. Agjenci rekrutimi, trajnimi dhe ndermjetesimi ne tregun e punes.
Emërtime të tjera Tregtare: LLF LEGAL & TAX
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 13.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake nr. 5, Rruga Ibrahim Rugova, Pallati 27, Shkalla 1, Kati 2, Apartamenti 3

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 14.07.2020
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2018
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 4 256 886,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 6 064 659,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:4 885 684,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:6 936 611,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2016
2018

Punuar Nga : A.Lala