Skip to content

Studio Ligjore "Partners Consulting"
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61314021F
Administrator: Juxhin Shehaj, Ida Caca
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime konsulence ligjore dhe asistencë për përsonat juridike dhe fizike në fushën civile, penale, administrative, bankare, tregtare. Konsulencë dhe informacion biznesi, konsulencë për shoqëritë tregtare. -Shërbime Konsulencë Financiare dhe fiskale, mbajtje kontabiliteti, bilanci etj. Mbledhje të kredive të këqija, përfaqësim ligjor dhe asistencë gjatë proçedurave gjyqësore dhe të ekzekutimit të vendimeve Gjyqësore. Shoqëria mund të kryejë çdo lloj veprimtarie tjetër që është në përputhje me legjisLaçionin shqiptar dhe që siguron fitime dhe të ardhura të ligjshme brenda kufijve të parashikuar nga legjisLaçioni në fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: Studio Ligjore "Partners Consulting"
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 11.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: M/F
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga "Komuna e Parisit", Pallati 6, shkalla 2.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare