Skip to content

AvorMap
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61314031M
Administrator: Orland Zeqiri
Objekti i Veprimtarisë: Publiciteti, reklamat dhe propaganda në çfare do lloj forme, telekomunikimet Këshillim për pajisjet llogaritese (hardwarit) Këshillim edhe sigurimi i pajisjeve programore (softwareit) Kërkime, aplikime eksperimentale në shkencat e natyre, teknikes dhe teknologjisë Veprimtari të tjera tregtare, P. C Veprimtari të tjera shërbyese P. C Shërbime të tjera të shtypit-grafike çdo aktivitet tjetër të lidhur me aktivitetin kryesor.
Emërtime të tjera Tregtare: AvorMap
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 13.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Torre Drini, Rruga Abdi Toptani, nr. 27/1, kati i pare

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare