Skip to content

INTEROPTIK
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61314512N
Administrator: Arbëresha Marku
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport dhe tregtim syze optike dhe dielli, xhama syzesh optike dhe dielli, lente optike, pajisje ekzaminuese mjekësore, aksesorë të ndryshëm në fushën optike. import eksport dhe tregtim materiale të ndryshme konfeksionesh, rroba të gatshme etj. Shoqëria për realizimin e objektit të veprimtarisë së saj, bashkëpunon dhe ndërmjetëson, me përsona juridike e fizik, që kanë të njëjtin objekt veprimtarie ose të ngjashëm me të.
Emërtime të tjera Tregtare: INTEROPTIK
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 07.01.2016
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 500 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës Lagjja nr.3, Rruga Tregtare, godinë dy katëshe me nr.pasurie 3/197-N2, kati i pare

Adresa:
Tiranë Kashar Mëzez Autostrada Tiranë-Durrës, KM 7, Godina HENRI, Kati i peste, Objekt me nr. Pasurie 2136-N7, 2 Zona Kadastrale 2679 Tiranë Vorë GJOKAJ Autostrada Tiranë - Durrës, KM12, Qendra Tregtare City Park, Kati i dyte

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare