Skip to content

HOLLYWOOD RENTALS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61315043R
Administrator: Jurgen Xhafa
Objekti i Veprimtarisë: Dhënie e makinave me qira, dhe shitje makinash.
Emërtime të tjera Tregtare: HOLLYWOOD RENTALS
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 02.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tiranë Tiranë Tiranë Automjet tip Benz E270 211, me leje qarkullimi Nr.TRF1681314, Targa AA 587 JU. Tiranë Tiranë Tiranë Autoveturë Volkswagen e tipit Golf, ngjyre blu e erret, me leje qarkullimi nr.TRDA2607716, 2 targë: AA454FU, nr i shasise WvWZZZ1KZ5B158696 Tiranë Tiranë Tiranë Automjet tip BMW X5, me leje qarkullimi Nr.TRF1296612, Targa AA 888 DP.
Statusi: Në proces likuidimi
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake Nr.7, Rruga e Kavajës, Pallati 207, Shk.3, Kati 1.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare